Heeft u een sfeervolle houtkachel in huis en wilt u genieten van een knisperend haardvuur tijdens de koudere maanden?
Heeft u een sfeervolle houtkachel in huis en wilt u genieten van een knisperend haardvuur tijdens de koudere maanden?
Heeft u een sfeervolle houtkachel in huis en wilt u genieten van een knisperend haardvuur tijdens de koudere maanden?

Hout Zagen & Kloven


Heeft u een sfeervolle houtkachel in huis en wilt u genieten van een knisperend haardvuur tijdens de koudere maanden? Dan is een goed gevulde houtopslag essentieel. Met mijn professionele hout zagen & kloven service zorg ik ervoor dat u altijd voorzien bent van hoogwaardig haardhout, klaar voor gebruik.

Veiligheid voorop

Veiligheid is mijn prioriteit. Ik werk volgens strikte veiligheidsnormen, met professioneel gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. U kunt gerust zijn dat het werk veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. 

Professioneel Gereedschap en Techniek

Ik gebruik hoogwaardige kettingzagen, handzagen en kloofbijlen, en indien nodig, krachtige kloofmachines. Dit garandeert snel en veilig werk, met een perfect resultaat. 


Mijn Dienstverlening

Hout Zagen

  • Ik zaag uw kachelhout op de gewenste lengte, perfect afgestemd op uw houtkachel.


Hout Kloven

  • Ik kloof het brandhout tot de ideale grootte voor efficiënte verbranding en eenvoudige opslag.


Houtopslag Advies

  • Ik geef advies over de beste manier om uw stookhout op te slaan, zodat het altijd droog en klaar voor gebruik is.


Waarom zelf doen als ik het voor U kan doen?

Het kloven van hout kan een zware en tijdrovende klus zijn. Bespaar uzelf de moeite en vertrouw op mijn expertise. Met mijn service kunt u genieten van een gezellige avond bij de haard zonder het gedoe van brandhout voorbereiden.


Neem vandaag nog contact op!

Wilt u verzekerd zijn van een warme en sfeervolle winter? Mijn kachelhout zagen & kloven service biedt u gemak, kwaliteit en veiligheid. Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. 

Een kettingzaag doorzaagt een grote boomstam, met een stapel gekloofd kachelhout op de achtergrond. Een bijl en een hakblok l
Een kettingzaag doorzaagt een grote boomstam, met een stapel gekloofd kachelhout op de achtergrond. Een bijl en een hakblok l
Een kettingzaag doorzaagt een grote boomstam, met een stapel gekloofd kachelhout op de achtergrond. Een bijl en een hakblok.
Tuinonderhoud in Wijchen en Nijmegen. Voor snoeien, grasmaaien, heg knippen. Zoekt u een tuinman in Wijchen?

Graag tot ziens!