fruitbomen snoeien onderhoud appelboom perenboom wijchen

Passie voor groen

Die kleine jongen met de rode laarzen, dat was ik. Samen met mijn vader appels plukken. Die kostbare momenten legden de kiem voor mijn passie voor tuinieren en fruitbomen. Mijn wortels reiken vele generaties terug in de vruchtbare klei tussen Maas & Waal. Dit gebied, de geschiedenis en haar tradities ken ik als mijn broekzak. 


Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier in Wijchen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Mijn aanpak is rechttoe rechtaan, met een flinke dosis gezond boerenverstand. Als zoon van een hobbyfruitteler en kleinzoon van een boer met een gemengd bedrijf is tuinieren mij met de paplepel ingegoten. 

Bij mij krijgt u niet alleen een hovenier, maar ook iemand die gepassioneerd is door groen, met oog voor detail en respect voor uw tuin. U kunt vertrouwen op mijn diepgewortelde kennis, zorgvuldig vakmanschap en persoonlijke benadering. Laat mij mijn ervaring inzetten voor het optimale onderhoud van uw tuin en fruitbomen. Samen maken we van uw buitenruimte een bloeiend paradijs!

hovenier wijchen boomverzorger
hovenier wijchen
hovenier wijchen boomverzorging
hovenier wijchen

Graag tot ziens!