Hovenier Beuningen

Fruitbomen snoeien in Beuningen

Fruitbomen snoeien is mijn specialiteit! Oude fruitbomen, hoogstam, leifruit, een fruitmuur, een perenberceau of groen erfgoed? Ik help u met het snoeien van allerlei soorten fruitbomen in de regio Beuningen. Ook voor advies over aanleg en onderhoud in Beuningen kunt u bij mij terecht. 

Hagen & Snoeiwerk in Beuningen

Een mooie strakke haag? Struiken innemen of groot snoeiwerk? Pas verhuisd en wilt u de tuin weer op orde maken?
Met de juiste kennis, ervaring én professioneel gereedschap help ik u graag bij het tuinonderhoud in Beuningen.

vormsnoei bol kolom zuil topiary figuursnoei wijchen

Vormsnoei / Topiary in Beuningen

Strak gesnoeide elementen geven vorm en structuur aan een tuin. Een zuil, bol, vierkant of iets anders? Een vergroeide of verwaarloosde snoeivorm? Met vlijmscherpe scharen maak ik de mooiste vormen in uw tuin in Beuningen.

fruitboom snoeien boomverzorging wijchen nijmegen snoeiworkshop

Snoeiworkshop in Beuningen

Zelf fruitbomen leren snoeien of een snoeiworkshop op locatie? Door samen te snoeien aan een boom, leer ik u de fijne kneepjes van het vak in Beuningen.

✔ Kwaliteit & deskundigheid

No nonsens en gezond boerenverstand gaan bij mij hand in hand! Bij mij kunt u vertrouwen op kennis van zaken, zorgvuldig werk en persoonlijk contact. Door middel van zelfstudie en jarenlange ervaring kan ik het beste onderhoud verzorgen voor uw tuin in  

Beuningen. Ik ben gespecialiseerd in het snoeien en verzorgen van fruitbomen in Beuningen.

✔ Betrouwbaar

Als we tuinwerk afspreken, dan zorg ik ervoor dat het geregeld wordt. Een man een man, een woord een woord. Ik kom op tijd, werk hard en zorg dat alles weer netjes is als ik vertrek. Ik werk alleen, daardoor heeft u alleen met mij van doen. Er komen geen onbekenden in uw tuin in Beuningen. 

✔ Scherpe prijs

Vooraf ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Hierin zijn de werkzaamheden duidelijk beschreven zodat u precies weet waar u aan toe bent. Omdat ik alleen werk heb ik geen personeel ook geen dure overhead. Ik werk met uiterst professioneel gereedschap waardoor ik snel en efficiënt kan werken. Gecombineerd met de juiste kennis en ervaring kan ik zeer scherpe en concurrerende prijs hanteren in Beuningen.

✔ Hovenier in Beuningen en omgeving

Zoekt u een hovenier in Wijchen of omgeving, dan is Merkx Tuinonderhoud hét antwoord. Deze hovenier is gespecialiseerd op het gebied van heggen knippen en fruitbomen snoeien met een goed oog voor alles wat groeit en bloeit. Als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in Nijmegen kunt u ook bij mij aankloppen. Daarnaast kunt u mij ook inschakelen voor tuinonderhoud in Beuningen en alle andere omliggende de plaatsen. Ik ga graag met uw groene klus aan de slag! Ontdek op deze site wat ik voor u kan betekenen of neem meteen vrijblijvend contact op.

Graag tot ziens in Beuningen!

Persoonlijk contact

Heeft u vragen over het onderhoud van uw tuin in Beuningen? Of wilt u meer weten over fruitbomen snoeien in Beuningen? 
Stuur uw bericht via onderstaand formulier. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie. 

Netherlands

Deze privacyverklaring is van toepassing.